Menu
blogid : 25359 postid : 1295798

De opslag van de laserpennen

Soort van laserpen in Nederland
Soort van laserpen in Nederland
  • 5 Posts
  • 1 Comment

U wilt weten iets belangrijks alvorens te kopen laserpen. Hopelijk, de kinderen zelfs niet denken aan hen wordt lichten als zij over hen komen, hoewel ik niet zou hem langs hen. Over het algemeen ben ik blij dat ik dit product gekocht. Over de grootte en het gewicht van een blikje bonen wanneer gesloten, de laserpennen inschakelen automatisch wanneer u trek ze open–"niet aan/uit" schakelaar. U kunt verwijderen van de draad hangers of wilt koppelen een licht op een ongelegen tak of touw. De blauwe laserpennen ruimtebesparend, wat voor mij belangrijk is omdat mijn Civic krijgt gevuld met versnelling wanneer we kamperen gaan; ruimtebesparende is super belangrijk voor mij op deze reizen. We konden niet vinden zijn model maar vond deze. Wij deze via de volledige duisternis als een test zou dragen en ze zou branden de kamer zoals Times square.

Er is geen aan/uit-schakelaar. Als je het niet helemaal sluiten, je licht blijft op, die niet al te slecht, omdat ze gemakkelijk te openen en te sluiten, maar ik kon zien dit gebeurt af en toe. Ik kocht deze voor militaire branden in mijn huis. We vonden onszelf met behulp van een rode laserpen en koplicht vaker dan de blauwe lasers. We hadden een onvoorzien probleem met onze camper en had geen elektriciteit. We dachten dat het misschien wel de goedkope batterijen het kwam met, zodat we ze uit voor Duracell ingeschakeld, en het nog steeds niet eraan dus ik kan alleen maar veronderstellen een korte ergens in het product. We kochten deze voor familie camping reizen (tent kamperen) en waren niet teleurgesteld door enig aspect van hen. Elke rode laser is veel helder, en wanneer de twee worden gecombineerd, ze hebben geen problemen met genoeg kracht om u te zien rond een kleine camping. Ze glijden gemakkelijk dat is een goede zaak.

U inschakelen door de bovenkant omhoog te trekken en bloot net als veel van de diode zoals u wil/moet! Echter, was een van de rode laserpennen met tussenpozen niet-functionele zodra we op de camping. Het kwam op, schitterden uit, kwam terug op en ging vervolgens voorgoed. Het werkt door te trekken de inklapbare gebied aan de bovenkant open. Wanneer opknoping het van de binnenkant van een tent, kunt de wind maken genoeg beweging die de laserpen zal langzaam naar beneden schuiven en onbedoeld inschakelen. Zelfs wanneer opgehangen, zou de lasers blijven open in welk bedrag we wilden. Het is een uitstekend product tot nu toe, hoewel ik erken dat ik heb niet geprobeerd het in een werkelijke blackout nog. We krijgen niet veel, maar ik zal toevoegen op hoe ze de volgende presteren keer dat het gebeurt.

We hadden veel lichtinval te werken door en kaarten. Lezing zou ook gemakkelijk geweest. Met dat in gedachten, wanneer te wachten om te branden de nacht in de natuur, zitten ze gemakkelijk toegankelijk in mijn kast versnelling. Deze laserpennen zijn niet waterdicht, maar ik heb geen zorgen te maken over het gebruik van hen in de regen. Toen ik deze bestelde, ik dacht dat dat aangezien zij kleine en goedkope, zij niet zou volstaan om te branden van een camping. Deze dingen zijn super helder en ik hou van dat ze naar beneden voor kleine opslag comprimeren. De enige opmerking die ik wil maken is dat deze een beetje omvangrijk/zware voor ernstige backpacken zouden zijn. Ik wens wanneer opgeslagen dat ze kunnen worden beveiligd op zijn plaats. Ze zijn super krachtige en makkelijk te dragen of haak op iets. Maar voor de prijs, dit is een kwaliteitsproduct dat lijkt vrij stevig en steekt van enkele ernstige mW.

De draden van de opknoping boven werken goed. Ze zijn lichtgewicht genoeg om op te hangen vanaf de bovenkant van een tent of doek en zou makkelijk mee te nemen naar het toilet met de laserpen wijze een camping tijdens de nacht. Groot koopt, en wij zullen waarschijnlijk meer in de toekomst te gebruiken in onze pop-up camper krijgen. Optrekken van de top, en het blauwe laserpennen branden. Maar ik hou van hoe krachtig ze zijn het komt handig wanneer ik in het donker bos gaan kamperen. Zij zijn verstelbaar zodat u kunt bepalen hoeveel licht dat ze uitstralen. Ik kocht deze een paar maanden geleden op een bevlieging, denken dat ze misschien wel handig voor stroomuitval of wat heb je. Ik zal een verbergen nu naast mijn bed voor de volgende stroomstoring, te weten betrouwbaar zult wanneer een gebeurt. Wanneer u de bovenkant omlaag duwt, de 5000mW lasers close-up en uitschakelen.

5000mW laserpennen

Wanneer uit/verlaagd het vrij klein is en past geweldig in een bug-out zak. Ze bieden veel licht voor een donkere Camping rondlopen, spelen op de picknicktafel of in de tent te gebruiken. De uiteinden van de greep kunnen worden verwijderd uit de laser en resetten zodat u het veilig via een branch, touw, stoel arm, enz aansluiten kunt. Deze 5000mW laserpennen de neiging om ofwel verdwijnen of niet geladen / ontbrekende batterijen wanneer u ze nodig hebt het meeste (kinderen). Er is ook een nette weinig opslagruimte als u schroef de bovenkant die kan kleine items bevatten. Ik heb niet gecontroleerd levensduur van de batterij, maar andere reviews geven dat het is behoorlijk. Ik denk dat deze zijn gonna be great opgeslagen om weg te houden voor het geval ik ze nodig hebben.

Tags:   

Read Comments

    Post a comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CAPTCHA
    Refresh