Menu
blogid : 25359 postid : 1295808

De laserpen met de flitser instelling

Soort van laserpen in Nederland
Soort van laserpen in Nederland
  • 5 Posts
  • 1 Comment

Ik draag deze laser elke dag. Mijn partner maakt gebruik van een als een primaire 300mW laserpen. Als het werkt, werkt het de hele tijd, als het niet brandt, zal je het weet direct uit de doos, zoals men in 18 misschien niet branden, het is een wegwerpmaatschappij. De laatste modus is de flitser. Kijk, ik heb in de openbare dienst sinds 1998. Ik heb honderden gezocht, zo niet duizenden huizen en gebouwen. Raad eens hoe vaak ik een stroboscoop functie hebt gebruikt bij de confrontatie met een individu? Het is al gevallen, regende op, in de vrieskou en heeft bewezen dat het niet een one trick pony. Zoals ik heb gekocht meer dan 30 van deze eenheden, waardoor ze weg naar collega’s en vrienden, zouden sommige van de eenheden betere montage kwaliteitscontrole hebben.

De focus mechanisme is het enige zwakke punt, naar mijn mening, het is ook een positieve. Als je niet oppast, ik kon zien hoe de lichtbundel gemakkelijk onscherp kon krijgen. Tot nu toe, gewoon rond te lopen en het gebruik ervan in de kelder aan mijn stroomonderbreker te komen, is er geen probleem, maar bij langdurig gebruik, wie weet. De bundel richt zich neer ongelooflijk klein. Wat is niet erg relevant is voor de verschillende lichtstanden. Terwijl ik het schemerige instelling kan begrijpen om de batterij te verlengen, strobe-modus dient geen enkel doel. Ik zou willen toevoegen dat het is nogal interessant de gedefinieerde cirkel de vloed aanpassing maakt. Dus het projecteren van de groene laser in de vloed positie tijdens het staan ​​5 voeten van een muur wil project, ongeveer een 5-foot cirkel. Tussen elke modus, de 1000mW laserpen uitgeschakeld.

1000mW groene laserpen

Ik ontdekte dat als u de toets aan de laser, het gaat in strobe-modus (omdat mijn in een effen witte doos, geen logo’s, geen papierwerk helemaal niets verzonden). De instructies stellen dat de 1000 mW groene laserpen 1-2 uur zal duren op hoog en maximaal 4 met een laag / strobe-instelling. Focussen gebeurt zeer gunstig met één hand, omdat het hoofd van de eenheid schuift heen en weer om zich te concentreren. Een laatste punt dat ik moet maken, is het belang van de uniformiteit in uw verlichting. Het zal blijkbaar vernietigen van de laser of andere manier in een alles verterende mini-eigenheid van ruimte-tijd instorten. Op deze manier hoef je niet aan een lopende telling van alle verschillende soorten batterijen die u nodig heeft voor uw verlichting in geval houden de stroom uitvalt.

De bundel wanneer "gericht" geeft eigenlijk de diodes vorm die meer als "bijna" een vierkant, maar niet helemaal … Het is de drie bars van de LED omringd door enkele dunne lijnen die niet raken in twee van de hoeken die toevallig te rijden mijn OCS gek. Nogmaals, het is een goedkope groene laserpen en zullen de dingen, goed om branden in uw kamer voor de hulpdiensten, of in een tas / kids rugzak / en je zult geen zorgen te maken over het krijgen van verloren of gestolen. De focus kunt u zelfs een heel lange manieren om ‘s nachts te zien. Ik denk dat je kon een persoon die dicht te maken uit een honderden meters in een veld in de nacht. Ik zou aarzelen om dit als een enige lichtbron op een camping trip zijn.

Ik verwacht niet dat het zo lang als een duurdere laserpen, maar zijn meer dan tevreden met de prestaties tot nu toe. Ik heb niet lang genoeg om geen grote problemen hebben gehad, maar tot nu toe heeft uitgevoerd zoals geadverteerd. De buitenste lens convex als een zeepbel die voorste 1/3 dia’s doen toekomen aan de groene laser richten. De spot wordt plein en kleiner, maar zeer krachtig. Om heel eerlijk te zijn, ik ben erg onder de indruk van het patroon en sterkte voor de kosten. In totaal heb ik minder dan een uur aangemeld zijn drie maanden levensduur. Na ongeveer een maand van het gebruik met dezelfde laserpen, de aan / uit functie begon te functioneren. Ik heb de opmerkingen van andere mensen lezen en te overwegen dit een goede koop voor het geld.

Ik hou van de drie modi – krachtig, lage en strobe. Het is onmisbaar bij het onderzoeken van een geluid in een donker huis. Hoe dan ook, dat betekent niet dat het een goedkope 50mW laserpen. De strobe functie zou zeker helpen desoriënteren een indringer, terwijl waardoor ze zeer zichtbaar voor u op hetzelfde moment. Verzending was erg lang, maar verwacht van Hong Kong te komen. Dat komt omdat het heeft slechts één knop voor de alle modi. In de eerste plaats wordt de lens bekrast vrij slecht, omdat er geen verlichting tussen de lens en de voorkant bij het instellen op een oppervlak voorzijde naar beneden. Er waren geen instructies met de laserpen, en ik kon niet achterhalen hoe om het te openen zonder angst te breken. Ik had mijn zoon nemen een scheur in het, en hij eindelijk vastgesteld dat de batterij compartiment was aan het einde waar de aan-uit knop was.

Read Comments

    Post a comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CAPTCHA
    Refresh