Menu
blogid : 25359 postid : 1295817

De batterijklep van de laser pointer

Soort van laserpen in Nederland
Soort van laserpen in Nederland
  • 5 Posts
  • 1 Comment

Tijdens het gebruik van dit 100mW laser pointer de ring kwam weer uit en dan is de lens vallen. Ik merkte dat de accu cap (onderdeel van het schuif mechanisme) eigenlijk nooit haalt op het punt waar de sluizen gesloten zijn, maar spins en draait, als het oneindige. Dat is een ander punt van zorg voor langdurig gebruik, maar ik heb niet de dop er af komen of zelfs los te maken. Ik vind vooral de verzonken aan en uit schakelaar op de achterzijde. Het is eenvoudig te bedienen, maar nogal moeilijk te ontladen per ongeluk. Ik heb ook waardering voor de jager oranje kleur van de schakelaar in tegenstelling van de zwart-eenheid. Voor sommige reden, was er zwart-vet ingesmeerd op de plastic wrap houden op de groene laser pointer, die ik niet kon helpen, maar krijg over mijn handen probeert te openen van het pakket. De lens borgring houdt die beide zelfs nadat ik trek het aan.

Het bereik van de aanpassing lichtbundel is indrukwekkend. De compacte afmetingen, de duurzame aluminium behuizing en de lage prijs van deze laser pointer zijn al een plus. Het enige probleem dat ik heb met deze groene laser is dat na iets meer dan een jaar van gebruik, de knop gebroken. Het schijnt een perfecte, ronde straal van licht en onderhoudt het gezichtsveld voor ongeveer 50 meter uit wanneer het gebruikt wordt in de "brede" branden. Houd de voorkant naar het focussen van de lichtbundel van een zeer smalle, krachtige focus die gaat zelfs nog verder uit. De tip is los en is geweldig als een gebied van verlichting in een kamer wanneer u losse voeding. Het voelt niet goedkoop gemaakt. De knop op een niet naar behoren werkt. Met absoluut geen engels geschreven op de verpakking, de 200mW laser pointer kwam gewoon in een kleine bubbel-pakket met niet meer informatie binnen.

Er is nog iets over dat dat niet klopt. Ik denk niet dat je kon kopen de materialen voor de prijs die zij verkopen. Het schip rechtstreeks van Shanghai. Openen en de lucht uit om zich te ontdoen van de Shanghai vervuild de lucht in. De verpakking was ook niet echt geweldig in de scheepvaart, maar deze 100mW laserpennen lijken te zijn zeer duurzaam. Niet zeker van een manier om dat als u wilt dat alle drie de modi en eenvoudige bediening. Deze is perfect voor mijn behoeften als een klein veiligheid van de laser pointer wanneer de lichten gaan uit. Soms is het inschroeven gedeeltelijk mogelijk maakt, de andere keer niet.

De bundel in niet de mooiste, en u kunt zien dat de vorm op te richten instelling, omdat het een eenvoudige lens. Ik werk bij een bureau werk de hele dag, maar ik ben verbaasd zijn hoe vaak trek ik dit voor mijn dit-en-dat klusjes en zet een snelle plek op iets. Als het gebruik van de laser voor dat doel, je echt wilt om het te testen. De taxi-cool "tanden" rond de rand van de lens een beetje van een wapen in een snuifje, als die tanden zou zeker pijn doen als sloeg tegen het jukbeen van een aanrander. De clip is veilig en houdt me te verliezen. Het is een goedkope optie als u op zoek bent naar een laser pen. Het is duidelijk niet waterdicht, omdat de lens heeft gekregen lint aan de binnenkant van mijn broekzak. Als het 100% waterdichte dat zou gebleven zijn schoon. Ik weet zeker dat het regen-bestendig. Ik heb het niet gebruikt, in de regen nog wel.

Geen fan van de manier waarop de drie modi werken. 98% van de tijd dat ik gewoon snap deze op te vinden moer, dat opgerold onder mijn fiets, dan snap hem uit. Dus het is niet een big deal. De groene laserstraal is verstelbaar, wat handig is voor het zien in de gaten of kleine ruimtes en ook leuk voor kinderen. Ik zou adviseren het gebruik van dit sterke laser pointer als een alledaagse dragen in uw zak samen met een armband met vuur spits gesp, een goed mes, pocket first aid kit, en een opvouwbare fles. U zou bereid zijn voor de meeste iets met een paar goede voorzieningen zoals die op uw persoon op alle tijden. Moest ik buig mij een beetje, alleen maar om het makkelijker te verwijderen uit mijn zak. Ik zou niet aanraden het verwijderen van de riem clip, tenzij je nooit van plan over het gebruik van het weer.

500mW laser pointer

Terwijl de 500mW laser pointer is ingeschakeld, kunt u schakelen tussen de krachtige, dim, of flitser door het indrukken van de knop, maar niet er op te klikken. Ik hoef u niet te vertellen waarom dit is frustrerend. Het heeft wel een hoog, laag en de flitser instellen. Het is een beetje van een pijn doorlopen laag en de flitser om terug te hoge als u deze uitschakelt en moet deze weer aan te zetten. De focus functie is ook erg mooi, gewoon weten dat het zich richt tot een plein als het is volledig gericht. Ik kocht een flink aantal van deze groene laserpennen en zou moeten zeggen dat dit een van mijn favoriete. Er is een goedkopere beter verkopende model die lijkt te ontbreken de drie-modus schakelen, dat vind ik handig. De lage stand is het leuk om te bewaren accu en bij het bekijken van dingen in de buurt van verblinding te verminderen. Het is gewoon anders dan alle focussen laser pointer die ik ooit heb gehad.

Read Comments

    Post a comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CAPTCHA
    Refresh